“Olyan gondossággal szervezzük, mintha a sajátunk volna!”

Üdvözöllek!

Puzsár-Nagy Cintia vagyok esküvői Szertartásvezető-Tanácsadó és Koordinátor. Saját tapasztalatból is tudom, hogy egy esküvő során minden apró részlet nagyon fontos.
Célom, hogy ebben maximálisan mellettetek legyek!

Tanácsadóként és Koordinátorként már több esküvőben részt vehettem! Öröm volt számomra, hogy ténylegesen sok segítséget tudok nyújtani a párnak a szervezésben és a helyszínen is. Több esetben módosítottam már úgy az esküvők menetét, összetételét, ami nagyban megkönnyítette a továbbiakban a szervezést, és a nagy napot is gördülékenyebbé tette. Természetesen itt végig együtt gondolkodva az Ifjú Párral, hisz mindig a Ti igényetek az első, Én csak segítő kezet nyújtok a saját szervezésű esküvőkhöz!

2018-ban pedig bővítettem tudásomat a Szertartásvezéssel, melyet profi oktatóktól sajátítottam el.

Fontos számomra, hogy egy esküvőn minden részlet tökéletes legyen. Ne kelljen helyhez és időpontokhoz igazodni, hanem akkor és ott mondhassátok ki az “IGENT”, ahol azt Ti akarjátok, úgy, ahogy azt megálmodtátok!

Számomra a házasság nagyon fontos, szerintem ez a közös élet fő alappillére!

Tudom, hogy minden Menyasszony és Vőlegény azt szeretné, hogy gördülékenyen menjen a nagy nap és nyugodt lehessen, mert tudja, hogy semmi más dolga nincs csak az, hogy az Igen-t kimondja és jól érezze magát ezen a csodálatos napon!

Én ezt szeretném nektek megvalósítani!
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy Én már feleség lehetek. A saját és ismerőseim esküvőjének sikeres leszervezése után pedig arra a döntésre jutottam, hogy másnak is szeretnék segíteni, így mindenkinek elérhetővé teszem szolgáltatásaimat. Mindezt elérhető-barátságos áron!

Folyamatosan szeretném bővíteni majd ezt az oldalt, más általam ismert Szolgáltatóval is, akivel már dolgoztam együtt és bátran ajánlhatom számotokra! Ezzel is megkönnyítve az esküvőtök szervezését.

Ezért lett az oldalam neve: “A Mi esküvőnk”, mert az összes szolgáltatóval együtt akit majd itt idővel megtaláltok a Ti esküvőtöket:

“Olyan gondossággal szervezzük majd, mintha a sajátunk volna! “

Gyertek el egy személyes DÍJMENTES konzultációra és ismerjük meg egymást, beszéljük át az álom esküvőtöket.

Személyes találkozónkon dől el igazán, hogy Én leszek-e az a személy akivel szeretnétek majd megvalósítani az elképzeléseiteket, legyen ez Szertartásvezetés-Tanácsadás vagy Esküvői koordinálás.

Szolgáltatásaim rendelkezésre állnak azonos nemű jegyespárok számára is! 🙂

Keress fel bártan az elérhetőségeimen:

  • Puzsár-Nagy Cintia
  • +36 30 440 9248
  • amieskuvonk@amieskuvonk.co.hu

 

 

Rólam mondták…

“Végig velünk volt, egész nap! Tényleg mindenről tudott és bármiben segített. A rokonság és a barátok is figyeltek rá, a szolgáltatókkal pedig mindent intézett a háttérben! Azt hitték Ő az esküvőszervező…de mi tudtuk, hogy Ő a koordinátor! 😉 Köszönünk mindent!”

Betti és Zoli

 

“Nagy segítségünkre volt az esküvőnk szervezésénél, sok hasznos tanácsot adott, így tudtuk mire kell odafigyelnünk. Megérte együtt dolgozni, az esküvőnk szuperul sikerült!…”

N. Andrea 

 

“Cintia különlegessé varázsolta a szertartásunkat egy személyre szabott , szívhez szóló szöveggel. Ebbe kreatívan beleszőtte a fontosabb életeseményeinket, meghitt hangulatot teremtett. A találkozóink mindig gördülékenyen teltek, segített összerakni a számunkra megfelelőbb szertartást!”

Alexandra és Zoli